BORN TO
BE WILD

In het midden van West-Amerika begint onze heldin Addie aan een reis in de natuur. Ze trekt door grandioze landschappen met afwisselend rotsachtige gebergten, mysterieuze bossen en woestijnvlakten om zo aan de drukte van de stad te ontsnappen en een onbekende wereld te ontdekken.

Tijdens deze reis en dankzij haar ontmoetingen zal zij zich met hart en ziel in dit avontuur storten om ten volle te genieten van bewegingsvrijheid.

Het is tijd voor het grote vertrek. Met haar reistas over haar schouder begint Addie aan de reis die haar bewust zal maken van de wereld om haar heen.

Ze verwondert zich over de eindeloze uitgestrektheid van het Amerikaanse Westen terwijl ze alleen onderweg is.

On the road again

GEBREID TRUITJE BAWER BIS 90,00€
BLOUSE CHARON 80€
BROEK PRUNELLE 95€
SCHOENEN CHARLIE 180€

On the road again

Na de drukte van de roadtrip stopt Addie uiteindelijk om van de rust van Yellowstone te genieten en zich volledig te laten opgaan in deze prachtige wildernis.

Door de kracht van de stilte, de magie van het licht en de rustgevende beweging van de rivier te herontdekken, bloeit Addie open en herleeft ze.

Addie ontdekt het leven van de cowboys op een mythische ranch, een echte oproep om elkaar te ontmoeten.

Dankzij dit warme onthaal dompelt zij zich onder in hun dagelijks leven te midden van de grandioze bergen en leert ze de basis van het wilde leven.

Tijdens deze laatste ontmoeting met de natuur wordt Addie getroffen door de onmetelijkheid.

Ze begint aan een laatste reis dwars door de majestueuze bergen met reusachtige sparrenbomen waar de dieren koning zijn.