- HET MAISON -

Maison 123 werd opgericht in 1983 en zet zich elke dag in om de vrouwen van vandaag zinvolle mode aan te bieden, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan, en dat tegen een eerlijke en redelijke prijs. 

Een ethische en geëngageerde ambitie om ervoor te zorgen dat respect voor de planeet tot uiting komt in onze dressings. Een naam als hernieuwde belofte van authenticiteit, welzijn en vertrouwen.

- EEN GESCHIEDENIS VAN VAKKENNIS -

Achter de schermen van Maison 123 werken teams van stylisten en modelleurs met passie om steeds eigentijdsere collecties te ontwikkelen met een écht modegevoel, terwijl er tegelijkertijd voor wordt gezorgd dat de tijdloze geest van het merk behouden blijft.

 

 

De teams van Maison 123 worden elke dag geïnspireerd door een zorgvuldige afwerking, edele en kwaliteitsvolle materialen, elegante snits en aandacht voor details.

Elk stuk van de collectie is het resultaat van een creatieve reflectie door een nauwgezette keuze van materialen en de validatie van een strenge kwaliteitscontrole. Deze eis is al meer dan 30 jaar een van de pijlers van het succes van het merk Maison 123.