Mijn online voordelen en garanties

Bestellingsopvolging

Ongeacht de leveringsmethode kunt u uw bestelling opvolgen in de rubriek: mijn account/mijn bestellingen.

U wordt op elk moment geïnformeerd over:
 • de voortgang van uw bestelling;
 • de verzenddatum (u ontvangt een melding via e-mail);
 • het traject van uw pakket, naar het gekozen adres of afhaalpunt, dankzij het trackingnummer dat aan u meegedeeld wordt.

Beveiligde betaling

Bij Maison Cent Vingt-Trois kunt u zorgeloos uw bestelling plaatsen. We werken samen met de bankdiensten BNP en ADYEN die een beveiligde betaaldienst aanbieden volgens de SSL-veiligheidsnorm. Uw vertrouwelijke gegevens worden meteen gecodeerd verzonden naar de ADYEN-server en worden nooit aan onze servers doorgegeven.

U kunt betalen met de bankkaart van uw keuze: Carte bleue, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, e-Carte Bleue en alle kaarten die aangeboden worden in de landen waar de artikelen geleverd worden. Maison Cent Vingt-Trois behoudt zich het recht voor om bepaalde betaalmethodes te weigeren na een solvabiliteitscontrole.

De geldende prijzen op het moment van de bestelling zijn van toepassing. De prijzen worden weergegeven in euro, btw inclusief en exclusief de leverkosten.

Verzending binnen 24 werkuren

We maken pakketten klaar van maandag tot vrijdag. Bestellingen voor 23.00 uur worden in ons magazijn klaargemaakt en de volgende dag verzonden.

De levertermijnen worden door onze partner Bpost International bepaald en bedragen meestal niet meer dan vier werkdagen (voor België).

Bestellingen die in de winkel geleverd worden kunnen meestal één tot drie dagen na de verzending afgehaald worden.

Tijdens de solden of promotieperiodes kan die termijn verlengd worden maar we verzekeren u dat onze teams en onze partners er alles aan doen om u zo snel mogelijk tevreden te stellen.

Tevreden of terugbetaald

Omruiling

U beschikt over de mogelijkheid om elk ongedragen artikel binnen een termijn van 30 dagen, vanaf de datum van ontvangst van de bestelling, met inbegrip van de solden of promotieperiodes, om te ruilen in alle Maison Cent Vingt-Trois-winkels in België en Luxemburg (behalve corners en fabriekswinkels). De artikelen moeten verplicht vergezeld zijn van de factuur of de leveringsbon en het originele etiket.

De Maison Cent Vingt-Trois-winkel zal het artikel aan de aangekochte prijs terugnemen en het nieuwe artikel zal gefactureerd worden aan de prijs die in de winkel toegepast wordt. Indien het artikel dat u in de winkel kiest goedkoper is, krijgt u het verschil onmiddellijk terugbetaald.

Uw artikelen kunnen niet omgeruild worden indien u ze per post terugstuurt.

Terugbetaling

U beschikt over de mogelijkheid om elk ongedragen artikel dat u op de Website gekocht heeft, terug te laten betalen binnen een termijn van 30 dagen, na de datum van ontvangst van de bestelling, met inbegrip van de solden of promotieperiodes:

 • In alle Maison Cent Vingt-Trois-winkels in België en Luxemburg (behalve corners en fabriekswinkels).
 • Door ons uw artikel / artikelen meteen via de post terug te sturen op het volgende adres:
  Entrepôt SASU UPAP
  Retours Internet
  Rue Louis Blériot
  Zac du Parc
  77290 Compans
  Frankrijk

Indien u een artikel via Bpost terugstuurt, zijn de verzendkosten te uwen laste, behalve indien de retour te wijten is aan een fout van Maison Cent Vingt-Trois.

Ongeacht de manier waarop de artikelen worden teruggestuurd, dienen ze steeds vergezeld te zijn van de factuur of de leveringsbon en het originele etiket.

Opgelet: Artikelen die door de Klant onvolledig of beschadigd teruggestuurd worden zullen niet teruggenomen worden.

Indien er een terugbetaling gevraagd wordt, zal die binnen een termijn van vijf werkdagen na de ontvangst van het pakket uitgevoerd worden. Het bedrag van de teruggestuurde artikelen wordt meteen overgeschreven op uw bankrekening dankzij onze beveiligde betalingspartner ADYEN.

De dag van de terugbetaling ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw terugbetaling.

Gratis levering en retour in de winkel

Terugzendingen

U beschikt over de mogelijkheid om u elk ongedragen artikel te laten terugbetalen, binnen een termijn van 30 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst van de bestelling, met inbegrip van de solden of promotieperiodes. U kunt in elke Maison Cent Vingt-Trois-winkel uw geld terugvragen (uitgezonderd fabriekswinkels en corners van grote winkels), na controle van de staat van het teruggestuurde product door onze verkoopteams.

De artikelen moeten verplicht vergezeld zijn van de factuur of de leveringsbon en het originele etiket.

Leveringen

Maison Cent Vingt-Trois biedt u de mogelijkheid om uw zending gratis af te leveren in de Maison Cent Vingt-Trois-winkel van uw keuze in België of Luxemburg (uitgezonderd fabriekswinkels en corners).

Gratis levering bij aankoop vanaf € 120

Wij leveren in België en Luxemburg

Levering in de winkel is gratis, levering aan huis met Bpost bedraagt € 6,99.

Bij aankoop vanaf € 120 worden uw artikelen gratis aan huis geleverd.