Kleding maken die lang meegaat voor een meer verantwoorde mode.

Kleding maken die lang meegaat voor een meer verantwoorde mode.

Maison 123 streeft ernaar u tijdloze collecties aan te bieden. Wij streven ernaar kleding te maken die stijlvol, ethisch, duurzaam en van hoge kwaliteit is. Producten die lang meegaan, voor een meer verantwoorde mode. Daarom hebben wij voor dit herfst-winter seizoen 2022 gerecycled kasjmier gebruikt om enkele van onze kasjmier truien, sjaals, handschoenen en mutsen te maken. Items waar u lang plezier van zult hebben, zodat u ze meerdere seizoenen kunt dragen zonder dat ze beschadigd raken.

ONZE KASJMIER

DUURZAMER KASJMIER

Uw favoriete kasjmier item is niet alleen mooi, zacht en comfortabel, het is ook duurzamer! Een item van Maison 123 van gerecycled kasjmier belooft elke dag zachtheid en comfort.

Tegenwoordig wordt onze gerecyclede kasjmier gemaakt van oude kasjmier truien die tot garen worden verwerkt en vervolgens worden gebreid. Deze productietechniek vermindert de ecologische voetafdruk en recycleert afval.

Onze gerecyclede kasjmierbreisels zijn gecertificeerd volgens de Responsible Wool Standard. Deze norm garandeert dierenwelzijn, behoud van bodemkwaliteit en traceerbaarheid.

DE COLLECTIE

DE COLLECTIE

Truien, vesten, sjaals, handschoenen en mutsen nemen onze nieuwe gerecycleerde kasjmiercollectie over.

Met een onberispelijke snit en een onvergelijkbare zachtheid is deze collectie perfect om de winter, die langzaam zijn intrede doet, te doen vergeten.

ONZE KASJMIER

DE COLLECTIE